+420 222 539 539
Po - Pá: 8 – 22 hod., So - Ne: 9 – 22 hod

Pension Všeruby Recenze

Hodnocení hotelu

93%
Perfektní

dle 41 recenzí

  • Personál

    98%
  • Čistota

    93%
  • Vybavení

    94%
  • Pohodlí

    90%
  • Poměr cena/kvalita

    92%
Zobrazit recenze, které napsal:
  • ostatní
Zobrazit recenze pouze v:
Seřadit od:
Zobrazit:

Anonym

dospělý pár, 5.7.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • MOc milí lidé

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jitka Paličková

dospělý pár, 21.6.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Maximální spokojenost, čisté, komfortní ubytování, vstřícný a milý personál, vynikající kuchyně.

  • žádné

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Iva

skupina přátel, 14.6.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
96 %
  • Příjemné vystupování personálu,ochota, vstřícnost.Stravování na dobré úrovni a i celé prostředí penzionu bylo velmi pěkné.Všem kdo chtějí strávit klidnou dovolenou doporučujeme!

Personál
10
Služby
10
Čistota
9
Komfort
10
Cena/kvalita
9

Anonym

dospělý pár, 17.5.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
82 %

(bez textového hodnocení)

Personál
9
Služby
9
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
7

Alexander Stanke

mladý pár, 26.4.2015

Deutsch

  • Celkové hodnocení
100 %
  • 1A.Danke

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Kamil Šilhán

rodina s malými dětmi, 10.8.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
90 %
  • V hotelu jsme byli nadmíru spokojeni. Ochota a vlídné chování.

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Iris Thies

skupina přátel, 2.3.2014

Deutsch

  • Celkové hodnocení
96 %
  • Super Hotel,Personal,sehr,sehr nett

  • keine

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonym

dospělý pár, 25.8.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
78 %
  • Za cenu pobytu odpovídající kvalita, vše OK.

  • Není to vina personálu, ale upozornění pro hosty: Pod okny je hezký rybník a ovečky, ale díky tomu plný pokoj komárů a na stropě a zdech jsou vidět zbytky rozplácnutných po dřívějších hostech :D . Ale je s tím počítáno a k dispozici je plácačka, jen je třeba ani jednoho nezapomenout, nebo se nevyspíte.

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
9

Alice Forman Novotná

rodina s malými dětmi, 8.8.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • cokoliv nám splnili, skvělý personál

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Michael Federschmidt

skupina přátel, 4.8.2013

Deutsch

  • Celkové hodnocení
82 %
  • Wieder freundlich aufgenommen worden. Zimmer i.O. Ruhige Lage - richtig zum Entspannen

Personál
9
Služby
9
Čistota
8
Komfort
7
Cena/kvalita
8

Mirka

dospělý pár, 31.7.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
92 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Mojmír

rodina se staršími dětmi, 21.7.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
92 %
  • čisto, pořádek, příjemný personál, krytý bazén, super večeře!

  • stůl pro ping-pong v hlavní chodbě - nepoužitelné (hluk, a malý prostor), posilovací stroj na chodbě - nepříjemné, ruské kuželky - špatně zavěšená koule - jen jako hračka pro děti,

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Piotr Skolimowski

skupina přátel, 10.7.2013

Polski

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Wszystko na najwyższym poziomie - pełen profesjonalizm. Cena adekwatna do oferowanych usług. Własciele bardzo sympatyczni i bardzo mili. Polecam wszystkim, a szczególnie motocyklistom, którzy mogą liczyć na szczególne względy ze strony właściciela, który jest miłośnikiem motocykli i sam jeździ motocyklem.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Vladimíra

skupina přátel, 17.8.2012

Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

mladý pár, 7.7.2012

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

dospělý pár, 2.7.2012

Čeština

  • Celkové hodnocení
84 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
8
Čistota
9
Komfort
8
Cena/kvalita
9

Anonym

dospělý pár, 30.6.2012

Čeština

  • Celkové hodnocení
60 %
  • Zdarma přístup do venkovního krytého bazénu. Ochotný personál, přijatelné ceny.

  • Netekla teplá voda - vůbec. V nabídce uvedeno Wellnes. Sauna nejela a vířivka byla vypuštěná. Na pokoji mraky pavučin, na lustru mnoho prachu - moc se neuklízí. V pokoji č. 3 otřesné postele - manželce lezla celou noc do boku pružina.

Personál
9
Služby
6
Čistota
6
Komfort
3
Cena/kvalita
6
Pension Všeruby odpověděl na tuto recenzi.
Wellnes je pouze za příplatek a není možné aby vše bylo neustále v provozu. Tyto služby je potřeba objednat. Teplá voda opravdu netekla. Do pensionu uhodil blesk a kotel + další elektronika schořela. Bohužel nebylo možné v pátek večer sehnat topenáře dostavil se v sobotu druhý den. Pán dostal slevu 200,- na pobyt.

Marie Šafránková

dospělý pár, 30.10.2010

Čeština

  • Celkové hodnocení
86 %
  • Personál je příjemný a ochotný, ale služby hodnotím méně z důvodu nedostatku kapacit při masážích.Bohužel tuto službu nebylo možné aktuálně objednat.

Personál
10
Služby
7
Čistota
9
Komfort
8
Cena/kvalita
9

Petr Marxgut

dospělý pár, 27.6.2010

Všeruby Česko

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Byli jsme spokojeni,můžem jen doporučít

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Michal Kočárek

mladý pár, 2.5.2010

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
WEB UKLADÁ COOKIES

Používáním tohoto webu souhlasíte s ukládáním cookies na Váš počítač.